NOTÍCIES (Sí és un client registrat podrà veure totes les notícies)
  • NOTÍCIA D’INTERÈS PER ALS CENTRES COL•LABORADORS 14 MAIG 2013
     
    Hem tingut notícies de què l’ICASS ha estat introduint bestretes en les nòmines dels centres col·laboradors, fins i tot potser que amb la nòmina d’abril 2013 (pagament aquest mes de maig) incloguin bestretes dels usuaris ingressats fins a febrer de 2013.
    Estigueu alerta quan pengin la nòmina per comprovar si els vostres usuaris ja hi consten i us liquiden les bestretes (700€ GII o 1000€ GIII).
    És una bona notícia, dins de totes les restriccions que està patint el sector de la dependència. No és la solució final, però pal·lia una mica les economies mal tretes dels centres col·laboradors.
     
     
    Hemos tenido conocimiento de que ICASS ha estado introduciendo “bestretes” (anticipos) en las nóminas de los centros colaboradores, incluso puede que con la nómina de abril 2013 (pago en este mes de mayo) incluyan “bestretes” de los usuarios ingresados hasta febrero de 2013.
    Estad alerta cuando cuelguen la nómina para comprobar si vuestros usuarios ya constan y os liquidan las “bestretes” (700€ GII – 1000€ GIII).
    Es una buena noticia, entre todas las restricciones que está padeciendo el sector de la dependencia. No es la solución final, pero ayuda un poco a las economías maltrechas de los centros colaboradores.